Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Micazu beoordelingen

Beoordelingen van gasten die via Micazu hebben geboekt. Op basis van 30 beoordelingenAlgemene indruk 9,5Ligging 9,6 Faciliteiten 9,1 Inrichting en staat accommodatie 9,3Kindvriendelijkheid 8,4Hygiëne 9,6 Vriendelijkheid en service eigenaar 9,9 Prijs/Kwaliteit 9,6

9,5

We hebben een heerlijke vakantie gehad, op een prachtige lokatie. Gezellige, lieve en gastvrije eigenaren.aug. 2014

Vinka en Pieter zijn geweldige mensen. Wij zijn eerste week bij hen geweest en daarna 10 dagen rond getrokken waarbij wij een aantal tips van Vinka en Pieter hebben opgevolgd. Het was een geweldige start van onze vakantie. Tip: het terras geeft een mooi uitzicht op de ondergaande zon.aug. 2014

Wij hebben met 4 volwassenen een fantastische vakantie gehad in appartement Vuvix, waar de zee echt aan de achertuin grenst. Vooral de hulp, tips en de gastvrijheid van de verhuurders hebben hieraan bijgedragen. Een tijd om niet te vergeten!!juli 2014

Het heeft ons aan niets ontbroken. Lieve eigenaren. Geweldige locatie.juni 2014

We hebben 2 heerlijke weken gehad bij een zeer vriendelijke en gastvrije gastheer en gastvrouw. Niets is hen teveel om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken op deze superlocatie aan de Adriatische zee dichtbij Trogir en Split.juni 2014

We hebben geweldig genoten op deze schitterende locatie met de super gezellige eigenaren.sept.2013

We hebben 10 heerlijke dagen gehad. Heel fijn om even zo dicht aan zee te wonen.aug. 2013

Het was een super vakantie. Er was in de omgeving veel te doen. Eigenaar was zeer behulpzaam en gaf goed advies. Echt een aanrader.juli 2013

Voor ons is er niets op aan te merken. We hebben een perfect verblijf gehad.juni 2013

Prima accommodatie met heel, heel veel bijzondere extra´s voor een ontzettend geslaagde en relaxte vakantie.aug. 2012

In een woord geweldig. Valt niets op aan te merken.juni 2012

Perfecte locatie,zijn zeker van plan om nog eens terug te komen.mei 2012

Alle beoordelingen vindt u op de Micazu website onder de tab: Beoordelingen van gasten.Klik hier...

Strand

Geweldig genoten.juni 2015

Wir hatten hier einen sehr schönen Urlaub. Die Ferienwohnung ist komplett ausgestattet und liegt direkt am Wasser. Auch für Ausflüge nach Trogir, Split oder in den Krka-Nationalpark ist die Lage perfekt. Die Gastgeber sind überaus herzlich und hilfsbereit. Absolute Empfehlung.sept. 2015

Opvallend was de goede informatie vooraf. Vragen werden altijd snel beantwoord. Ook kregen we nuttige tips over de reis zelf. Het appartement ligt op een paradijselijk plekje. Wat een prachtig uitzicht en eigenlijk hoef je er niet eens op uit: vanuit de achtertuin loop je zo de Adriatische Zee in. Met de eigen ligstoelen voor de deur is het goed toeven! Het appartement is schoon, goed onderhouden en werkelijk alles is aanwezig. We hebben nog nooit zo'n complete inrichting in een vakantiehuisje gehad! In de omgeving is van alles te doen, dus ook grotere kinderen zullen zich niet vervelen. De eigenaren hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om je vakantie tot een geslaagde tijd te maken. Kortom: een adresje om aan te raden, klasse!augustus 2015

Vranjica vanaf zee