Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Activiteiten

Op vliegveld Split hebben alle grote verhuurbedrijven een vestiging. Onder andere kunt u terecht bij Herz, Avis, Budget, Sixt en Europcar. Onze ervaring is dat onze gasten er nooit elke dag van hun vakantie met de auto op uit trekken maar ook willen genieten van de rust en ontspanning in onze omgeving. Te overwegen is dat u voor een paar dagen een auto huurt en die dagen gebruikt voor het maken van uitstapjes. Gaarne zijn we u behulpzaam om te huren bij een ons bekend verhuurbedrijf. Ter orientatie: www.smart-car.hrParkeren is geen probleem, onze carport staat ter beschikking.

We nodigen u van harte uit om bij ons te komen genieten van een vooral RELAXTE vakantieWij zijn er voor alle informatie om het u zo aangenaam mogelijk te maken, zowel in het geval u een uitgesproken actieve vakantie wilt of liever de rust en gemoedelijkheid van het mediterrane leven wilt beleven. In alle gevallen kunnen we u voorzien van tips en suggesties over wat er te doen is, waar lekker gegeten kan worden, waar u fijn kunt wandelen, hoe u bij de Nationale Natuurparken komt, enz. enz.

Autohuur

Natuur

Nationaal Park KRKANationaal Park KORNATINationaal Park VELEBITNationaal Park PLITVICEEiland HVARCanyon OMIS

Cultuur & historie

Museumstad TROGIRRomeins zomerpaleis SPLITKathedraal SIBENIKArcheologische opgraving SOLINDUBROVNIK

Sportief

WandelenHotel Medena (parasailing, banaan, enz.)RaftenQuad tochtenCanyoningRotswand beklimmen / Abseilen / Zip line

Meer...

Zee Vranjica

Meer...

Meer...

Trogir