Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

ZOOVER beoordelingen

Gemiddelde beoordeling via ZOOVER: 9,6 op basis van 28 beoordelingen.

In 2013 en 2014 kregen wij op basis van volledig objectieve beoordelingen op ZOOVER de "Highly Recommended" onderscheiding. In 2015 kregen we de ZOOVER SILVER AWARD.

Waardering 9,6 Gastvrijheid 9,8Ligging 9,9 Inrichting 9,6Prijs / kwaliteit 9,6 Hoeveelheid ruimte 9,6

Alle NL beoordelingen (26)Alle EU beoordelingen (2)

01-10-2014 Wij hebben een fantastische vakantie gehad in een zeer goed verzorgd appartement met uitzicht op zee. Het appartement is zeer rustig gelegen, er komt alleen bestemmingsverkeer voorbij. De gastheer en -vrouw zijn super gastvrij en doen er alles aan (op een leuke en spontane manier) om de vakantie tot een succes te maken!

03-08-2014 Een prachtig appartement in een autentiek vissersdorpje. De tuin ligt pal aan de Adriatische zee. Twee supermarktjes en een bakkerij.Genoeg bezienswaardigheden in de omgeving. De gastheer en gastvrouw zijn zeer gastvrij en behulpzaam.

01-07-2014 We hebben 2 heerlijke weken gehad bij een zeer vriendelijke en gastvrije gastheer en gastvrouw. Niets is hen teveel om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken op deze super locatie aan de Adriatische kust met fantastisch uitzicht op zee, dichtbij Trogir en Split.

20-08-2013 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Pieter en Vinka, twee fijne mensen die er alles aan doen om je vakantie tot een succes te maken. Het van airco voorziene appartement ziet er keurig verzorgd uit. Mooi balkon met schaduw en prachtig uitzicht. Het appartement ligt op de eerste verdieping, eigenaren bewonen de begane grond. Met de kristalheldere zee pal in de achtertuin is de grootste attractie al binnen. Er staan ligbedden klaar op het strandje (kiezels, betonplateaus), in de tuin is een douche om het zeewater af te spoelen. De eigenaren bieden veel privacy maar er is ook alle ruimte voor een gezellig praatje. Seget Vranjica is klein dorpje waar vooral vakantieverblijven staan. Niet heel bijzonder, er zijn een paar restaurants, een bakker en twee minisupermarkten. Geld pinnen kan bij de camping iets buiten het dorp. De straatjes van het dorpje zijn heel smal en bochtig, wat lastig rijden maar alles went. .

26-07-2013 Er is genoeg te doen in de omgeving. Eigenaars zijn zeer behulpzaam. Kamers (en matrassen) uitstekend. We hadden een geweldige tijd daar.

17-07-2013 We hebben hier een geweldige vakantie gehad. Appartement in een rustige buurt direct aan het water (de ligstoelen stonden al klaar). Compleet ingericht, keurig schoon en onderhouden. Eigen parkeerplaats in de schaduw. In het dorp zijn leuke eetgelegenheden. Voor de eigenaren is niets te veel om het verblijf tot een succes te maken.

24-07-2012 Prachtige lokatie met een zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Overdag genieten van de zee voor de deur en 's-avonds van de zonsondergang vanaf het balkon. We zijn hier nu voor de derde keer geweest met twee kinderen (12 en 13 jaar). Een heerlijke plek om uitgerust van terug te komen.

Huis, zee en strand

17-08-2015 Met onze twee tieners twee weken in appartement Vuvix doorgebracht. Wat opviel was de goede informatie vooraf. Ook kregen we nuttige tips over de reis zelf. Het appartement ligt op een paradijselijk plekje. Een prachtig uitzicht en vanuit de achtertuin loop je zo de Adriatische Zee in. Met de eigen ligstoelen voor de deur is het goed toeven! Het appartement is schoon, goed onderhouden en werkelijk alles is aanwezig! In de omgeving is van alles te doen, dus ook grotere kinderen zullen zich niet vervelen. Dagje KrKa, met de watertaxi naar Trogir, naar één van de winkelcentra in Split, midgetgolfen, room escape, varen etc. De eigenaren Pieter en Vinka hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om je vakantie tot een geslaagde tijd te maken. Voor herhaling vatbaar en een adresje om aan te raden, klasse!

14-08-2015 Een bijzonder hartelijke en gastvrije ontvangst. Appartement ziet er fantastisch uit met prima bedden. Schitterend uitzicht over de baai met de Adriatische zee direct voor de deur. Eigen ligstoelen direct aan het water. Restaurantjes op loop afstand waar je heerlijk kunt eten voor een betaalbare prijs. Een dagje uit met de (eigen) boot samen de gastheer. Lijndienst met de boot om naar Trogir of Split te gaan voor cultuur en/of dagje uit. Alleen maar positieve zaken te melden en voor herhaling vatbaar. Tot ziens in Seget Vranjica!

30-08-2015 Op een toplocatie rustig gelegen appartement direct aan de adriatische zee waar je door de eigenaars Pieter en Vinka zeer gastvrij wordt ontvangen. Je voelt je direct thuis. In de omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, de eigenaars kunnen je hierover ruim informeren. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

02-09-2015 Die Ferienwohnung ist komplett ausgestattet und liegt direkt am Wasser. Der Balkon bietet eine traumhafte Aussicht. Die Gastgeber sind überaus herzlich und hilfsbereit. Absolute Empfehlung.

18-09-2015 Goed en ruim appartement zeer compleet,met groot terras , ruime badkamer en zeer complete keuken inrichting.Via de ruime goed ingerichte tuin loop je zo in zee. Voor kinderen is speciaal een ondiep gedeelte gecreëerd zodat er veilig gezwommen kan worden.

Bekijk hier alle beoordelingen op ZOOVER