Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Welkom

Op onze unieke lokatie loopt u uit de tuin zo de de heldere Adriatische Zee in.In 2013 en 2014 kregen wij van ZOOVER de onderscheiding "Highly Recommended" en recent kregen wij voor 2015 de ZOOVER SILVER AWARD. Bij ons dus comfortabel van het klimaat en de mediterrane lifestyle genieten.Actief of relaxed, op deze website kunt u zich nader orienteren op wat er allemaal mogelijk is. We proberen de informatie zoveel mogelijk waarheidsgetrouw te houden, het kan bij aankomst beter meevallen dan tegenvallen. Sporadisch zal het voorkomen dat er iets veranderd is wat nog niet op de website is aangepast. Bovendien weten wij ook niet alles.Elders op de website dus alle informatie over huis, appartement, omgeving en een selectie van mogelijke activiteiten. Ook vindt u een routebeschrijving om bij ons huis te komen en de meest aangename toegangsroute om naar Dalmatie te rijden met suggesties voor overnachtingsplaatsen.Zelfs de voorpret van een vakantie uitstippelen kan erg leuk zijn. Veel plezier!!!

WELKOM

Dag van aankomst

Op de dag van aankomst verwelkomen we u met een hapje en een drankje en maken u wegwijs.Het souterrain en de begane grond zijn in gebruik bij eigenaren. U kunt ook later dus altijd bij ons terecht voor alle gewenste informatie en hulp.Omdat we rekening moeten houden met een bepaalde tijd voor de schoonmaak kan vanaf 15.00 uur ingecheckt worden. We vragen onze gasten bij vertrek het appartement voor 10.00 uur te verlaten. Komt u eerder aan of vertrekt u later dan is er altijd ruimte voor u en uw baggage om in of bij ons huis te blijven.

Baai Seget Vranjica

Restaurant Konoba