Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Sportief

Hotel Medena

Quad tochten

Op circa 3 km. loopafstand bij ons vandaan vindt u Hotel Medena, een groter hotel aan de Adriatische Zee. Hier zijn vele mogelijkheden om actief te zijn. Hier kunt u parasailen, kano's en jetski's huren, vindt u een banaan, mini golf en een beach volleybal veld, enz. Dit naast een boulevard langs zee met meerdere terrassen, restaurants en kraampjes en bij de hotel ingang een ATM.Op circa 1 km. bij ons vandaan is een grote camping waar u ook kano's, jetski's en boten kunt huren maar ook tennisbanen, een ATM en een restaurant vindt.Verder zijn in onze omgeving prachtige wandeltochten te maken, o.a. door een dennenbos (met eekhoorntjes) en vanuit Seget Gornji klimt u naar een uitkijktoren op circa 450 m. hoogte met schitterend uitzicht over de eilanden voor de kust. Vooral op een heldere dag adembenemend.

Raften, Canyoning, Bergwand beklimmen, Zip line

Canyoning

Raften

Parasailen

Op het eiland Ciovo, vanaf Trogir met een brug bereikbaar, worden quad tochten georganiseerd door heuvelachtig terrein. Altijd met deskundige begeleiding.

Quad tochten

Ongeveer 20 km. ten zuiden van Split bij Omis stroomt de rivier Cetina die zich een weg baant naar zee door de bergachtige omgeving van het binnenland. Daar vindt u rotswanden waar u als beginner de eerste beginselen van het bergbeklimmen wordt bijgebracht door deskundigen die voor gevorderden ook een paar plekken in voorraad hebben.Ook worden hier in het seizoen 's-ochtends en 's-middags rafting tochten georganiseerd. In circa 3 uur zakt u hier de snel stromende rivier af over een lengte van zo'n 8 km. langs stroomversnellingen, kleinere watervallen en vele rotspartijen. Onderweg moet ook een stukje gelopen worden om een grotere waterval te passeren. Op de tocht heeft u het beste zicht op de canyon waar de rivier doorheen stroomt.Verder is hier de mogelijkheid om onder leiding van een gids wandeltochten te maken door het meer onherbergzame terrein. Canyoning houdt ook in dat u de rivier oversteekt en stukken moet klimmen waarvoor wel enige conditie vereist is.In 2014 is de Zip line aangelegd. Dat houdt in dat u met een veiligheids uitrusting langs gespannen staalkabels in 8 etappes met een totale lengte van 2100 meter afdaalt naar het eindpunt. De eerste lijn is op 150 m. hoogte en 700 m. lang. De gidsen zijn geduldig en gezellig en geven perfekte uitleg. Daarna op een korte lijn oefenen en op naar de unieke ervaring om over de canyon te zweven.Al deze activiteiten worden georganiseerd in het gebied waar lang geleden grote gedeelten van de speelfilms Winnetou en Old Shatterhand zijn opgenomen. Hoe avontuurlijk wilt u het hebben?