Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Prijzen en reserveren

Tarieven en verblijfsduur

Periode Week Dag Minimaal verblijf

20-05 - 01-06 € 630 € 90 3 nachten

01-06 - 01-07 € 770 € 110 3 nachten

01-07 - 01-09 € 910 € 130 7 nachten

01-09 - 01-10 € 770 € 110 3 nachten

01-10 - 14-10 € 630 € 90 3 nachten

Services & Bijkomende kosten

AircoAnnuleringskostenBorgsomEindschoonmaakReserveringskostenAanbetalingToeristenbelastingTransferkosten

inbegrepen in prijsinbegrepen in prijsinbegrepen in prijs inbegrepen in prijsinbegrepen in prijs30 % van de huurprijs€ 1 per persoon per nachtinbegrepen in prijs

per verblijfper verblijfper verblijfper verblijfper verblijfper verblijfverplicht bij boekingper verblijf

Aanvullende informatie

AircoAnnuleringskostenBorgsomEindschoonmaakReservering enAanbetalingToeristenbelastingTransferkostenWasmachine

Bij ons betaalt u GEEN toeslagen voor Airco, voor Nederlandse TV, voor INTERNET, enz. Natuurlijk wordt wel verwacht dat u met alles gepast omgaat en niet de airco continue laat draaien met de deuren open of als u niet aanwezig bent.

Een reis- en/of annuleringsverzekering dient u zelf af te sluiten. Wij brengen u bij annulering tot 2 maanden voor de aankomstdatum 10% van de huurprijs in rekening. Bij annulering tussen 2 maanden en 1 maand voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 20% van de huurprijs. Vanaf een maand voor aankomstdatum of niet verschijnen vindt geen restitutie van de aanbetaling (30% van de huurprijs) plaats en heeft verhuurder het recht eventuele kosten in rekening te brengen.

Wij vragen u NIET om een BORGSOM te betalen maar vragen u ons eventuele schade te vertellen zodat wij de gelegenheid hebben iets te herstellen voor de volgende gast aankomt.

De eindschoonmaak is inbegrepen, dus echt GEEN VERBORGEN KOSTEN bij ons.

Wij rekenen GEEN RESERVERINGSKOSTEN. Wel vragen we u na aanvaarding van uw reserveringsaanvraag 30% van de totale reissom aan te betalen. Na ontvangst van uw aanbetaling ontvangt u van ons een bevestiging waarmee uw reservering definitief is geworden. De resterende 70% dient een week voor aankomst op dezelfde rekening te zijn overgemaakt of kunt u bij aankomst contant betalen.

Toeristenbelasting bedraagt 1 euro p.p.p.d. (2017). Kinderen tot 12 jaar gratis, van 12 t/m 18 jaar 0,5 euro.

Als u uw vluchtgegevens aan ons doorgeeft halen we u bij aankomst van vliegveld SPLIT en brengen we u bij vertrek tijdig naar het vliegveld. Dat is vanaf dag 1 genieten van een uiterst relaxte vakantie!!!

Voor uw reservering wordt u doorgelinkt naar onze website op Micazu Vakantiehuizen. Daar betaalt u GEEN reserveringskosten en het geeft ons het voordeel dat we maar 1 kalender met de beschikbaarheid hoeven bij te houden.

Reserveer hier...

RESERVEER HIER...

In het hoogseizoen was het gebruikelijk om per week te verhuren met de zaterdag als wisseldag. Nu TRANSAVIA en EASY JET in het zomerseizoen bijna alle dagen van de week vanaf respectievelijk Rotterdam en Amsterdam rechtstreeks op Split vliegen kunt u al naar beschikbaarheid per dag huren met een minimum van 7 dagen. In voor- en naseizoen is het mogelijk al naar beschikbaarheid per dag te huren met een minimum van 3 dagen.

De wasmachine staat beneden. Voor het gebruik in overleg vragen we een bijdrage in de kosten van € 5 per wasbeurt.

Grot Kotlenica