Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Omgeving

Appartement VUVIX ligt in het schilderachtige vissersdorpje Seget Vranjica. Dit is op het vasteland aan de Adriatische Zee, zodat u niet via ferries of drukke bruggen naar een eiland hoeft te gaan. In het dorp vindt u op 200 m. lopen een kleine supermarkt waar u voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt. Ook zijn er 4 restaurants, een cafe, een fastfood terras en een cocktailbar op de havenpier. Voor Nederlandse begrippen is het daar goed en voordelig toeven.Op circa 5 km. vindt u de mooie uit steen opgetrokken stad Trogir met een rijke geschiedenis, getuige het feit dat de stadskern net als die van Split op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Een museumstadje bij uitstek, u waant zich in de steegjes en straatjes terug in de Middeleeuwen. Historie, maar ook honderden terrasjes, vele supermarkten, een vismarkt en een aantrekkelijke dagmarkt met groente, fruit, brood, kleding, souvenirs enz. enz. Daarnaast een heerlijke boulevard waar dagelijks vele (super)jachten aanmeren, ontelbare restaurants uiteenlopend van eenvoudig tot kwalitatief hoogstaand, altijd zeer betaalbaar.Op circa 7 km. ligt het vliegveld Split, zodat de transfer van het vliegveld naar appartement VUVIX slechts een kwartiertje in beslag neemt.Op circa 25 km. vindt u de stad Split, de grootste stad aan de Adriatische kust waar dan ook alles te vinden is.

“Proef het ware mediterrane leven en geniet van het klimaat en de lifestyle”.Kroatië werd in 2009 uitgeroepen tot vakantiebestemming van het jaar en heeft zich sindsdien alleen maar verder ontwikkeld. En wie eenmaal in dit prachtige land is geweest begrijpt direct waarom. Kroatië biedt 1244 eilanden, verspreid langs de schitterende Adriatische kust en heeft zeven bezienswaardigheden die worden beschermd door UNESCO, acht nationale parken en een uitstekende toeristische infrastructuur. Kroatië is een ideale vakantiebestemming met veel verschillende gezichten: van de terrasjes en restaurants in de historische steden tot de schoonheid van het ruige natuurlijke landschap in de binnenlanden, een volle festivalkalender met allerlei verschillende evenementen en een rijk gastronomisch aanbod op het gebied van eten en wijn.Ook het voorzieningenniveau is inmiddels goed te noemen. Infrastructuur, medische zorg, winkel assortiment en uitgaansleven zijn prima. Op veel plaatsen kan met bankpas worden betaald en het aanbod van geldautomaten is groot.Tip: altijd geld opnemen ZONDER conversie, de kosten die uw eigen bank in rekening brengt zijn beduidend lager dan de ongunstige wisselkoers bij automaten.

VAKANTIELAND KROATIE

UW VAKANTIE BESTEMMING

Schiereiland vanaf dorp Vranjica