Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Home Appartement Indeling Kenmerken Omgeving Bereikbaarheid Toegangsroute Activiteiten Natuur NP KRKA NP KORNATI NP PAKLENICA NP PLITVICE Eiland HVAR Canyon OMIS Cultuur & historie Museumstad TROGIR SPLIT Solin en Sibenik Dubrovnik Actieve vakantie Sportief Uitstapjes Contact Welkom Informatie formulier Gastenboek Micazu beoordelingen ZOOVER beoordelingen Foto's en video's appartement Natuur Cultuur & historie Sportief Prijzen en reserveren Links Werkpagina Arendshorst 

Contact

Informatie

Contact gegevens

Appartement V U V I X****

Seget Vranjica, Croatia

Wij zijn altijd bereid om aanvullende informatie te verstrekken. Al uw vragen kunt u stellen viaOverweegt u te reserveren maar heeft u nog vragen vermeld dan wel de periode, het aantal personen, wel of geen kinderen en zo ja de leeftijd van de kinderen. Om gelijk te reserveren gaat u direct naar de pagina PRIJZEN EN RESERVEREN.

Appartement VUVIX****Obala Mira Baresica 3221218 Seget VranjicaCroatia+385(0)911538649+385(021)894171vuvix@casema.nlhttp://vuvix.micazu.nlwww.vuvix.euwww.facebook.com/vuvix

vuvix@casema.nl

Facebook

Op onze facebook pagina blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes, suggesties en ontwikkelingen. Wanneer wordt de reserverings kalender geopend, wat is er te doen, welke verbouwingen en aanpassingen hebben we gedaan, enz. Ook delen we nieuwtjes en de mooiste foto's van kroatische toeristische sites met suggesties voor uitstapjes en bezienswaardigheden. Door ons te liken en te delen blijft u geinformeerd en informeert u op uw beurt vrienden en kennissen.

Naar onze facebook pagina

STEL EEN VRAAG AAN VERHUURDER...

Speciale vakantie

Rond de derde week in september maken we onze eigen wijn. Onze gasten zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn en eventueel een handje te helpen. We beginnen de ochtend met het plukken van druiven. Vervolgens worden de druiven gekneusd en overgebracht in het gistvat. Afhankelijk van het suikergehalte in de druiven worden er naast gist enkele andere zaken toegevoegd. Tenslotte wordt alles goed door elkaar gemengd en laten we het natuurlijke gistingsproces zijn werk doen. Wel alle volgende dagen weer goed mengen. Na 5-10 dagen, als de suikers zijn omgezet in alkohol wordt de wijn afgetapt en in roestvrij stalen vaten opgeslagen. Het volledig biologisch natuurlijke resultaat van de afgelopen september is bij ons zomers te proberen.

Proost!!

Strand voor deur


www.facebook.com/vuvix